Hollywood-stjernen Darren Pettie venter en lille datter med den danske skuespiller Danica Curcic, der inden længe skal føde.

Darren Pettie og Danica Curcic kan se frem til at få en helt særlig julegave i år.

LÆS OGSÅ: Netflix-stjerne tiltalt for seksuel krænkelse i fem år gammel sag

Det celebre par venter nemlig deres først barn, og Curci har termin i december. Parret venter sig en lille pige.

Det har den danske skuespiller afsløret i et nyligt interview med Alt for damerne, skriver Ritzau.

At de snart kan kalde sig forældre, er et stort ønske, der går op i opfyldelse. Det var det også ved at gøre sidste år, men desværre mistede Curcic barnet i tiende uge.

Den 37-årige Curcic mødte sin 15 år ældre kæreste, da de begge spillede med i filmatiseringen af Stephen Kings gysernovelle ‘The Mist’ i 2016.

I interviewet med Alt for damerne afslører hun, at han er ved at flytte til Danmark, hvor hun selv har boet, siden hun kom til Danmark med sin familie som etårig. Hun har derfor levet stort set hele sit liv i Danmark.

Hun fortæller også, at hun er stolt af det faktum, at hun og kæresten kan give deres datter mulighed for at vokse op med flere kulturer.

“Jeg er stolt af, at min datter også får muligheden for at vokse op med flere kulturer. Jeg ved, hvor vigtigt det har været for min egen forståelse af verden,« siger Danica Curcic til Alt for damerne ifølge Ritzau.

LÆS OGSÅ: Kanye West fik indefrosset bankkonti: Skyldte enormt beløb i skat

Den danske skuespiller er sat til at skulle føde i december, men inden da er der premiere på filmen ‘Ønskebarn’, hvor hun spiller rollen som en fertilitetslæge, der selv kæmper med barnløshed.