Snoop Dogg har aldrig lagt skjul på, at han godt kan lide at nyde en joint eller to. Nu viser det sig dog, at han rygter rigtig meget.

Det er de færreste, der er i tvivl om, at Snoop Dogg er vild med joints. Faktisk er han så vild med dem, at det er sjældent, at man ser ham uden.

LÆS OGSÅ: Kendt trommeslager død efter fald

Alligevel vil det dog komme bag på de fleste, hvor mange joints, han ryger om dagen. Det er nemlig ikke et helt lille tal, som hans ‘jointruller’ skal klare hver dag.

I et afsnit af podcasten ‘The Kyle & Jackie O Show’ har Snoop Doggs jointruller valgt at dele tallet, og det er lige så højt, som den kendte rapper selv er til tider.

Ifølge Renegade Piranha, der er ansat af Snoop Dogg til at lave joints til ham, ryger han mellem 75 og 150 joints om dagen.

Da hun har arbejdet for ham i mange år, har hun selvfølgelig lavet rigtig mange joints til ham. Faktisk estimerer hun, at hun nærmer sig at have lavet en halv million joints.

“Jeg har vel rullet 450.000 joints til ham,” lyder det fra hende i podcasten.

Ryger han så stor en mængde joints på et døgn, er det ikke underligt, at man sjældent ser ham uden en joint i munden eller hånden.

LÆS OGSÅ: Henry Cavill afslører: Bliver skiftet ud i kendt Netflix-serie

Og meget tyder på, at det ikke er en små joints, der er tale om. Ifølge Renegade Piranha bliver der nemlig brugt op mod 200 gram hver dag..