Den britiske skuespiller skal ikke spille med i den kommende sæson af den populære Netflix-serie ‘The Witcher’.

Henry Cavill har valgt at trække sig fra ‘The Witcher’-universet, hvor han i tre sæsoner har spillet rollen som Geralt of Rivia. Denne rolle er nu blevet overdraget til Liam Hemsworth.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller tager udskældt forfatter i forsvar

Offentliggørelsen af, at Cavill stopper i rollen som Geralt, har skabt rystelser blandt fans af den kendte serie.

Han har haft rollen i tre sæsoner, og har fået stor ros for sin præstation. Nu er det dog tid til at beskæftige sig med andre ting, og han har derfor givet stafetten videre forud for fjerde sæson.

“Min rejse som Geralt af Rivia har været fyldt med både monstre og eventyr, og desværre lægge jeg min medaljon og mine sværd fra mig i sæson 4. I mit sted vil den fantastiske hr. Liam Hemsworth tage fat på Den hvide ulvs kappe,” skriver Cavill ifølge TMZ.

Herefter ønsker han også Hemsworth held og lykke med at spille en rolle, som han siger, at han har elsket at spille.

“Henry, jeg har været en fan af dig i årevis og er blevet inspireret af det, du har bragt til denne elskede karakter,” lyder det som svar fra Hemsworth.

“Jeg har måske nogle store støvler at udfylde, men jeg er virkelig begejstret for at træde ind i The Witcher-verden,” tilføjer han.

Selvom det er en stor nyhed, er den ikke helt uventet. Cavill vender nemlig tilbage til DC-universet, hvor han igen kommer til at indtage sin rolle som Superman.

LÆS OGSÅ: Havde netop annonceret turné: Nu går verdensstjerne på pension

Dette har The Rock spillet en stor rolle i, da der er lagt op til, at Black Adam og Superman kommer til at stå overfor hinanden i opfølgeren til The Rocks succesfulde film.