De startede med at have en stærk relation, men de seneste år har været hårde for den britiske kongefamilie.

Prins Harry og Kate Middletons forhold har været igennem nogle prøvelser.

De seneste år har forholdet mellem prins Harry og hans royale familie i England været betændt.

Det gælder i særdeleshed også forholdet til hans svigerinde Kate Middleton. Forholdet mellem de to har tidligere været varmt og stærkt, men sådan er det bestemt ikke længere.

Det skriver Mirror.

LÆS OGSÅ  Grev Nikolai bekræfter: Fantastisk nyt om dronning Margrethe

Engang omtalte Harry Kate som mere end bare en svigerinde, snarere som “den søster, jeg aldrig har haft, men altid har ønsket mig”. 

De venskabelige dage mellem Harry og Kate synes dog at være langt væk nu, idet familiefejder og personlige stridigheder har sat deres præg på deres relation. 

Hvis man skruer tiden lidt tilbage, så blev Kate en del af den kongelige familie i 2011, da hun giftede sig med prins William. 

Hendes venskab med Harry begyndte dog længe før brylluppet, idet de to blev venner, mens Kate og William datede efter universitetet. 

LÆS OGSÅ  Prins Harry og Meghan Markles datter døbt, familien blev væk

Da Harry blev gift med Meghan, og de de senere valgte at trække sig tilbage fra det kongelige liv i Storbritannien, begyndte sprækkerne i forholdet at vise sig. 

Harry og Meghan har åbent ytret sig om medlemmer af den kongelige familie, hvilket har skabt en anspændt atmosfære, blandt andet mellem Harry og Kate. 

De nylige oplysninger om Kates helbred har dog kastet et nyt lys over situationen. Da hun annoncerede sin kræftdiagnose, var Harry og Meghan blandt de første til at udtrykke deres støtte, hvilket gav anledning til spekulationer om Kates sygdom måske kunne bane vej for forsoning. 

Det er dog stadig usikkert, om denne nye bølge af medfølelse vil være nok til at genopvarme de tidligere nære bånd. 

LÆS OGSÅ  Meghan havde klart krav til Harry: Ellers kan vi ikke date

Harry har indtil videre været i England to gange i år. Den første gang for at se sin far, kong Charles, efter at han havde meddelt at han er ramt af kræft, og efterfølgende i forbindelse med 10-års jubilæet for Invictus Games.

Dog har Harry angiveligt ikke set William og Kate under sine besøg.

Kate Middleton delte også tidligere i år, at hun er ramt af kræft. Dette kom som et hårdt slag for familien.