Prins Harry reagerer nu på den massive kritik, han har været udsat for, efter sin afsløring af at have dræbt 25 personer i Afghanistan.

I sin bog ‘Spare’ fortæller prins Harry om, at han sine udsendelser i Afghanistan dræbte 25 personer.

LÆS OGSÅ: Kendis udsat for skræmmende bilulykke

Det har mange tolket som om, at han er stolt af det, men nu slår han fast, at det bestemt ikke er tilfældet.

I et nyt interview med Stephen Colbert fortæller han, at det ikke er sandt, at han skulle være stolt af det. Derimod mener, at han, at det er medierne, der har fordrejet hans ord.

Faktisk går prins Harry så vidt, at han beskriver mediernes udlægning af det som værende en ‘farlig løgn’.

Han hævder nemlig, at der er udgivet flere artikler, hvori det bliver beskrevet, at han skulle have pralet med, at han står bag drabet på 25 Taliban-krigere i Afghanistan.

“Uden tvivl, så er den farligste løgn, at jeg skulle have pralet af antallet af folk, jeg har dræbt i Afghanistan,” siger prins Harry i det nye interview ifølge B.T., hvorefter han uddyber:

“Jeg vil sige, at hvis jeg hørte nogle andre eller nogen overhovedet prale med den slags, så ville jeg blive sur. Men det er en løgn. Og forhåbentlig nu, hvor bogen er ude, kan de se konteksten.”

“Det er meget foruroligende, at de (pressen red.) kan slippe af sted med det. Fordi de havde konteksten. Men de tog det, de ville bruge og sagde, at jeg pralede. Det er farligt. Mine ord er ikke farlige. Men fordrejningen af mine ord er farlig,” lyder det.

LÆS OGSÅ: Pamela Anderson taler ud om famøs video med Tommy Lee

I sin bog skriver han, at det ikke gav ham nogen tilfredsstillelse, at han dræbte 25 personer i Afghanistan. Samtidig understreger han dog, at det heller ikke er noget, han skammer sig over.