Pamela Anderson har taget bladet fra munden, og har udtalt sig om den famøse video med hende og Tommy Lee.

Pamela Anderson lægger ikke skjul på, at hun har gjort et forsøg på at glemme alt om den video, der findes af hende selv og eksmanden, Tommy Lee, som ikke blot blev stjålet, men også blev delt med hele verden.

LÆS OGSÅ: TikTok-stjernen Bryce Hall sigtet for vold

Det kan man høre hende sige i en ny trailer til en dokumentar, der har fået titlen ‘Pamela, a love story’. Den nye dokumenter vil inden længe lande på Netflix.

Den nye dokumentar har været længe undervejs, da den blev afsløret i marts sidste år. Den beskæftiger sig med flere emner, hvilket bl.a. tæller hendes karrierevalg, mediernes behandling og hendes romancer.

Ikke nok med det, så udtaler hun sig også om den famøse video, som hun og Tommy Lee optog på en båd.

“Jeg lukkede det stjålne bånd ude af mit liv for at overleve, og nu hvor det hele kommer op igen, føler jeg, at jeg skal kaste op,” lyder det fra hende i dokumentaren ifølge mediet Page Six.

Det er ved at være mange år siden, at videoen blev lavet og delt. Det skete nemlig i 90’erne. Hvad hun hentyder til, formodes at være en ny tv-serie ved navn ‘Pam & Tommy’, som blev sendt på Hulu sidste år.

“Jeg ønsker at tage ejerskab over min egen fortælling for første gang,” lyder det også fra hende.

Den nye dokumentar er blevet til på baggrund af arkivmateriale, der ikke før har set dagens lys, men også en række interview med eksperter og folk rundt om hende. Hertil tager hun også selv del i den med nye interviews.

LÆS OGSÅ: Emily Ratajkowski spottet på date med kendt komiker

‘Pamela, a love story’ er lavet sammen med Netflix, hvor den også får premiere. Den kan ses fra den 31. januar på den kendte streamingtjeneste.