Bryce Hall, der er blevet kendt via TikTok, er blevet sigtet for vold, efter at han har slået en vagt.

23-årige Bryce Hall er kommet på kant med loven, da han er blevet sigtet for vold. Det sker efter en episode, der fandt sted foran en natklub i Las Vegas.

LÆS OGSÅ: Nick Carter udgiver ny sang om afdød lillebror

Hvad der har været årsag til det, vides ikke, men i hvert fald er der videoer, der florer på de sociale medier, der viser, at den unge stjerne slår en sikkerhedsvagt på siden af hovedet.

I og med, at der er video, der kan bevise, hvad der er sket, er der en stor risiko for, at Bryce Hall kan se frem til, at det bliver en retslig affære for ham.

Sådan lyder det fra TMZ, der også er i besiddelse af en video, der viser, hvordan det hele gik til foran natklubben i Las Vegas. Det skriver SE og HØR.

Mediet skriver, at der er tale om en episode, der fandt sted fredag foran en kendt natklub ved navn XS.

I en video kan man se Bryce Hall, der er tydeligt frustreret. Rundt om ham står tre andre mænd. Kort tid efter får den ene vagt et skub af Bryce Hall, og da vagten lidt efter kigger væk, får han et slag i ansigtet af den kendte influencer.

Ifølge TMZ blev det lokale politi kaldt ud til stedet, og har de har bekræftet, at det førte til, at Bryce Hall blev sigtet for to tilfælde af vold samt et tilfælde af ulovlig indtrængen.

Mediet mener at vide, at Bryce Hall var vred, fordi han og en ven blev smidt ud fra natklubben, hvor DJ’en Calvin Harris var ved at optræde. Efter sigende skulle dette have ført til, at han til sidst valgte at slå vagten.

LÆS OGSÅ: 50 Cent afslører: Er på vej med serie om Eminem

Inden da var Bryce Hall og hans ven blevet inviteret op i en VIP-lounge, hvor der efter sigende foregik et eller andet, der førte til, at de blev smidt ud, men det vides ikke, hvad der konkret er sket.