Nick Carter, der er bedst kendt for at være en del af Backstreet Boys, er på vej med en ny sang om sin afdøde lillebror, Aaron Carter.

Efter at have mistet sin lillebror i november sidste år, har Nick Carter valgt at sætte ord på sine tanker og følelser i en ny sang.

LÆS OGSÅ: Skrotter signaturkrøller og finder trimmeren frem

Ifølge TMZ begyndte han at arbejde på den nye sang ganske kort tid efter, at han mistede sin bror i november.

Kilder fortæller til TMZ, at det er en meget følelsesladet sang, hvori Nick udtrykker sig om sin relation til Aaron.

På trods af, at brødrene havde et meget kompliceret forhold til hinanden, lyder det, at sangen skulle give udtryk for, at Nick havde en ubetinget kærlighed til Aaron.

Hertil siges det, at sangen også handler om, at Nick havde det hårdt med, at hans bror aldrig formåede at finde fred i sit liv, inden han i november sidste år døde i en alt for tidlig alder.

Nick har også selv afsløret på de sociale medier, at et nyt projekt er på vej, og ifølge TMZ er der også blevet optaget en musikvideo til sangen.

Efter sigende skulle det være en helt særlig musikvideo, der kommer til at indeholder optagelser af Nick og Aaron, der ikke før er blevet vist offentligt.

Nick og Carter har haft flere op- og nedture gennem, men i 2019 ramte de et nyt lavpunkt, da Nick var nødt til at få et tilhold mod Aaron, efter at have hævdet, at han havde truet med at dræbe Nicks gravide kone og ufødte barn.

I november sidste år blev Aaron fundet død i sit hjem i en alder af 34 år. Der er endnu ikke kommet noget frem om, hvad dødsårsagen var.’

LÆS OGSÅ: 50 Cent afslører: Er på vej med serie om Eminem

Nick og hans søster Angel har valgt at ære Aaron ved at samle penge ind til en velgørenhedsorganisation, der arbejder med børns mentale helbred. Derudover blev Aaron også hyldet under Backstreet Boys’ seneste turné.