Hvis du er fan af Eminem, så er der godt nyt. 50 Cent er nemlig på vej med en serie om den kendte rapper.

Eminem er en af verdens mest kendte rappere. Derudover kender mange ham også fra filmen ‘8 Mile’, som fik premiere for 20 år siden.

LÆS OGSÅ: Shakira langer ud efter eksmanden

Lige siden da er der mange fans, der har håbet på, at filmen vil få en efterfølger. Dette er flere gange blevet afvist, men nu er der gode nyheder.

Ganske vist er der ikke tale om en ny film, men derimod en tv-serie. Den kendte rapper 50 Cent, hvis borgerlige navn er Curtis Jackson, har nemlig afsløret, at han arbejder på at lave filmen om til en tv-serie.

Det skriver medie Deadline.

“Jeg kommer til at bringe hans ‘8 Mile’ til tv-skærmene. Vi er i gang,” har 50 Cent udtalt til Deadline.

“Jeg synes, at den skal være der for hans eftermæle, fordi det er vigtigt for mig, at de (seerne, red.) forstår det.”

Han har også forklaret, at man i serien vil få en dybere indsigt i Eminems baggrundshistorie, hvorfor man også vil følge ham i de helt unge år, hvilket ikke var tilfældet i filmen.

Eminem har ikke gjort sig specielt meget som skuespiller i løbet af sin karriere, men i filmen ‘8 Mile’ var det ham selv, der indtog rollen som Jimmy. Siden da er det dog ikke meget, han har arbejdet med skuespil.

Det var desuden ikke blot rollen som Jimmy, han stod for i forbindelse med arbejdet med ‘8 Mile’. Han stod også for at lave sangen ‘Lose Yourself’ til filmen, som han endte med at vinde en Oscar for.

LÆS OGSÅ: Jessie J deler lykkelig nyhed

Ifølge Deadline kommer den nye tv-serie angiveligt til at blive lavet i samarbejde med Eminem, men hvad det konkret betyder, er der dog ikke kommet nærmere information ud om.