Shakira har sendt en stikpille i retning af eksmanden, den tidligere fodboldspiller Gerard Piqué, i et opslag på Instagram.

45-årige Shakira har valgt at træde ind i det nye år med et positivt syn på tillid og kærlighed, på trods af, at hun sidste år blev skilt fra tidligere Barcelona-spiller Gerard Piqué.

LÆS OGSÅ: Video går viralt: Rapper smider fans telefon i vandet

I et opslag, som hun har delt på det sociale medie Instagram på nytårsdag, taler hun blandt andet om at lade tiden hele dine sår.

“Selvom vores sår fortsat er åbne i dette nye år, har tiden kirurgens hænder. Selv om nogen har forrådt os, er vi nødt til at blive ved med at have tillid,” lyder det fra Shakira, der skrev sin opdatering på både spansk og engelsk.

“I lyset af foragt, skal du blive ved med at værdsætte dig selv. For der er flere gode mennesker end dårlige mennesker. Mere empatiske mennesker end indolente mennesker. Der er færre, der går og flere, der bliver ved vores side.”

Til sidst skriver hun om, at tårer, der er forårsaget af de mørke sider af kærligheden, ikke er spildte, da de er med til at forme fremtiden.

“Vores tårer er ikke spildte. De vander jorden, hvor fremtiden vil blive født og gør os mere menneskelige, så vi midt i hjertesorgen kan fortsætte med at elske,” skriver hun.

Det er ikke blevet bekræftet, men efter bruddet mellem Shakira og Gerard Piqué, har der floreret rygter om, at han skulle have været hende utro med flere kvinder.

LÆS OGSÅ: Harrison Ford afslører: Derfor gør jeg det

Kort tid efter, at det kom frem, at Piqué og Shakira var gået hver til sit, blev det afsløret, at den tidligere fodboldspiller havde kastet sin kærlighed over den 23-årige Clara Chia Marti.