Rapperen Bad Bunny, der er fra Puerto Rico, er havnet i modvind, efter han kastede en fans telefon i vandet.

De færreste superstjerner kan få lov til at gå i fred på gaden. Det er én af de ting, der følger med, hvis man bliver kendt sanger, skuespiller eller deslige.

LÆS OGSÅ: Harrison Ford afslører: Derfor gør jeg det

Det kan den kendte rapper Bad Bunny skrive under på. Og meget tyder på, at han for nylig fik nok, da han pludselig tog en telefon ud af hænderne på en kvindelig fan, for derefter at kaste den i vandet.

Naturligvis kom det som et stort chok for den kvindelige fan, der sandsynligvis har mistet en del respekt for rapperen, skriver SE og HØR.

Hele episoden blev optaget på video, som nu er gået viralt på Twitter. I videoen kan man se den kendte rapper blive antastet af den kvindelige fan i Den Dominikanske Republik.

Hun træder op ved siden af ham, hvorefter hun stikker sin telefon op i ansigtet på ham, da hun vil tage en selfie. Tilsyneladende var han ikke fan af dette, for det fik ham til at tage telefonen og kaste den i vandet.

Videoen har delt vandene på de sociale medier, hvor flere skriver, at de mener, at Bad Bunny ikke håndterer situationen korrekt. Omvendt er der også andre, der mener, at det er kvinden, der er gået galt i byen.

Det amerikanske medie New York Post skriver, at Bad Bunny i hvert fald ikke er i tvivl om, hvem der bærer skylden. Mediet skriver, at han ikke har dårlig samvittighed over, hvad han har gjort.

I et opslag på Twitter har han meldt ud, at han mener, at hun selv var ude om, hvad der skete.

“Personer, der kommer hen til mig for at sige hej, for at fortælle mig noget eller bare for at møde mig, vil altid blive mødt med min respekt og opmærksomhed,” skriver Bad Bunny, og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Netflix-stjerne kan afløse Daniel Craig som James Bond

“Dem, der kommer hen for at stikke en skide telefon i ansigtet på mig, vil jeg tolke som manglende respekt, og jeg vil derfor reagere på samme måde.”