Den britiske sangerinde og sangskriver har løftet sløret for en lykkelig nyhed.

Jessie J har god grund til at smile for tiden. På de sociale medier har hun løftet sløret for, at hun venter barn.

LÆS OGSÅ: Khloé Kardashians eksmand med chokerende afsløringer

Det er en nyhed, der kommer et år efter, at hun fik en uventet abort, som hun flere gange har beskrevet som en meget smertefuld oplevelse for hende.

Den 34-årige stjerne har delt den lykkelighed nyhed i et opslag på det sociale medie Instagram, hvor hun også har delt en række billeder, der viser, at der gemmer sig en lille ny inde i hendes mave.

“Jeg er så glad og bange for endelig at dele dette. Vær venlig over for mig,” skrev Jessie J til opslaget, som hun også har krydret med hendes egen sang ‘Sunflower’.

“Ærligt talt, så vil jeres pige bare gerne græde offentligt iført en catsuit, mens hun spiser en chokoladeovertrukket pickle, uden der bliver stillet spørgsmål,” lød det også fra hende.

I kommentarfeltet er der utallige fans og andre kendisser, der har ønsket hende et stort tillykke med, at hun venter barn.

“Ahhhhh! Jeg skriger. Tillykke til dig,” lyder det fra Kelly Rowland.

“Da du fortalte det til mig, følte jeg den største taknemmelighed i mit hjerte. Du fortjener det helt ufatteligt,” skriver Ruby Rose.

Jessie J har været åben omkring det faktum, at hun i over et år har forsøgt at blive gravid.

I november 2021 kunne den kendte sangerinde via Instagram afslører, at hun havde været til sin tredje scanning, og at lægerne havde fortalt hende, at der ‘ikke længere var hjerteslag’.

Derudover har hun også givet et indblik i, hvilke tanker, hun har gjort sig om at blive mor på egen hånd.

LÆS OGSÅ: Video går viralt: Rapper smider fans telefon i vandet

“Jeg besluttede at få en baby alene. Fordi det er alt, hvad jeg nogensinde har ønsket mig, og livet er kort. At blive gravid var et mirakel i sig selv og en oplevelse, jeg aldrig vil glemme, og jeg ved, at jeg vil opleve det igen,” sagde hun.