Den afdøde Lisa Marie Presley havde formøblet hele sin formue, inden hun gik bort torsdag i sidste uge.

Lisa Marie Presley arvede en stor formue, da hendes kendte far, Elvis Presley, gik bort.

LÆS OGSÅ: Flere kendisser har gjort det: Kendt rapper opretter sig på omstridt platform

Til trods for, at hun gik en arv på ca. 100 millioner dollars, var der stort set intet tilbage, da hun døde. Ikke nok med det, havde hun også en gæld til det amerikanske skattevæsen.

Det skriver det amerikanske medie New York Post.

Mediet skriver, at et stort forbrug og dårlige investeringer gjorde, at Lisa Marie Presley, der var Elvis og Priscilla Presleys eneste barn, formåede at formøble hele sin arv på 100 millioner dollars, hvilket svarer til ca. 686 millioner kroner.

Allerede i november sidste år kom det frem, at hun var i økonomiske vanskeligheder, da hun blev tunget til at lægge kortene på bordet i forbindelse med en retssag.

I denne forbindelse viste det sig, at hendes formue bestod af 95.266 dollars i kontanter samt yderligere 714,775 dollars, der var investeret i aktier og lignende.

Hvad der dog også kom frem var, at hun havde en skattegæld på over en million dollars, hvilket medførte, at hendes formue faktisk var negativ, og at hun teknisk set var insolvent.

Det er til trods for, at hun gennem sit ejerskab af Elvis Presley Enterprises havde en månedsløn på hele 104.000 dollars.

Pengene forsvandt mellem hænderne på hende, da hun havde faste udgifter for intet mindre end 92.000 dollars, hvilket svarer til omtrent 632.000 kroner.

Blandt andet havde hun en tårnhøj husleje, der lød på 23.5000 dollars, hvilket er omtrent 161.000 danske kroner.

LÆS OGSÅ: Nu er det afgjort: Her skal Lisa Marie Presley begraves

Lisa Marie Presley, der forsøgte at gå i sin fars fodspor og gøre karriere som sanger, gik bort torsdag i sidste uge, efter at være blevet hentet af en ambulance, da hun angiveligt havde fået et hjertestop.