Harry Styles kunne ikke afholde sig fra at lave en joke om de bizarre rygter om, at han skulle have spyttet på skuespiller Chris Pine.

Den kendte sanger er for tiden på verdensturné. Tidligere på ugen var han dog nødt til at tage en lille pause fra at turnere.

LÆS OGSÅ: Ricky Martin sagsøger nevø for enormt millionbeløb

Her dukkede han nemlig op ved filmfestivalen i Venedig. Det skyldtes, at han skulle deltage i premieren på filmen ‘Don’t Worry Darling’, som han selv spiller hovedrollen i.

Det var dog ikke filmen, der løb med opmærksomheden. Derimod har der været et hav af rygter om, at Harry Styles angiveligt skulle have spyttet på Chris Pine til premieren.

Selvom der er rigtig mange, der mener, at det er dét, der er foregået, så er det blevet afvist af både Harry Styles’ og Chris Pines lejr. Det er derfor blevet gjort klart, at han ikke spyttede på ham.

En talsmand for Chris Pine gik endda så vidt, at han kaldte rygterne for både ‘latterlige’ og ‘komplet opspind’.

Da Harry Styles igen stod på scenen, kunne han ikke lade være med at antyde, at han også synes, at rygterne er bizarre. Her jokede han nemlig med historien.

Efter sin tur til Venedig, skulle han nemlig give koncert i Madison Square Garden i New York, hvor han også optrådte ved flere koncerter, inden han rejste til Italien. Og på scenen sendte han en lille joke afsted til publikum.

LÆS OGSÅ: Nicolas Cage afslører lykkelig nyhed

“Jeg smuttede lige til Venedig for at spytte på Chris Pine. Men fortvivl ikke; vi er tilbage,” sagde den 28-årige Harry Styles, hvilket fik publikum til at skrige.