Nicolas Cage har god grund til at smile i disse dage. Den 58-årige skuespiller har nemlig bekræftet, at han er blevet far til sit tredje barn.

I januar afslørede den 58-årige Nicolas Cage, at han ventede barn med sin 27-årige hustru, Riko Shibata. Det er deres første fælles barn, mens Nicolas Cage i forvejen er far til to.

LÆS OGSÅ: Ricky Martin sagsøger nevø for enormt millionbeløb

Og nu har en talsperson bekræftet overfor mediet People, at Nicolas Cage og Riko Shibata er blevet forældre. De er nemlig blevet beriget med en lille datter.

“Nicolas og Riko er lykkelige over at kunne meddele, at de har fået en lille datter,” lyder det fra talspersonen, der også fortæller, at både ‘mor og barn har det godt’.

Det er også blevet afsløret, at parret blev forældre til den lille pige onsdag den 7. september. Hertil har talspersonen også meddelt, at pigen har fået navnet August Francesca Coppola Cage.

Derfor kan den kendte skuespiller nu kalde sig for far til tre. Det er ganske vist Shibata og Cages første barn, men har to børn fra tidligere forhold.

Den 58-årig skuespiller er nemlig også far til sønnen Kal-El, der er 16 år gammel. Dertil er han også far til sønnen Westen, der er 31 år gammel.

LÆS OGSÅ: Zac Efron taler ud om overraskende ansigtstransformation

Tidligere i år erklærede Shibata og Cage også deres kærlighed til hinanden, da blev gift ved en intim ceremoni i Las Vegas. Deres bryllup fandt sted i februar, mens de blev forlovet sidste år.