Zac Efron har endeligt valgt at tale ud om den ansigtstransformation, der fik et billede af ham til at gå viralt sidste år.

Den 34-årige skuespiller gik viralt sidste år, da han på et billede pludselig havde et markant anderledes ansigt. Det førte naturligvis til rygter om, at han havde været under kniven.

LÆS OGSÅ: Madonna i klammeri med politiet

I et nyt interview med Men’s Health har han nu løftet sløret for, hvad der forårsagede det. Det viser sig, at han brækkede sin kæbe, mens han løb rundt i sit hus med sokker på.

Den kendte skuespiller fortæller, at han gled og ramte hjørnet af et springvand, hvilket fik ham til at besvime. Da han vågnede, følte han, at hans hage ‘hang’ fra hans ansigt.

I forbindelse med hans genoptræning blev hans ansigsmuskler ‘virkelig, virkelig store’ for at kompensere for skanden, så han han arbejdede sammen med en træner for at modvirke deres vækst.

Da han valgte at tage på en ferie til Australien, endte hans muskler med blot at vokse yderligere. Det er endda ikke første gang, at han har brækket sin kæbe, for det skete også for ham i 2013.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian smider tøjet på magasinforside

I april 2021 opdagede flere af skuespillerens fans, at hans ansigt så markant anderledes ud, hvilket førte til rygter om, at han havde fået udført en form for plastikkirurgi. Men det har han nu afvist.