Madonna var mandag i aften med klammeri, da hun var i færd med at optage en musikvideo.

Mandag aften endte den 64-årige Madonna med at komme i klammeri med politiet. Det skete, da hun var i færd med at optage en musikvideo.

LÆS OGSÅ: Ramt af helbredsproblemer: Bieber aflyser turné

Det skriver Page Six, der også oplyser, at det var optagelser til en musikvideo sammen med rapperen Tokischa. Optagelserne skød de i New York.

Ikke alle så dog positivt på, at de optog deres musikvideo i New York. Der var nemlig flere naboer, der havde kontaktet politiet, fordi de syntes, at det larmede for meget.

Page Six har talt med en talsperson fra politiet i New York, der har bekræftet, at de sendte betjente forbi optagelserne mandag aften kl. 23.39.

Det er også blevet bekræftet, at de fik flere klager over larmen, hvilket resulterede i, at de mente, at det var nødvendigt at sende politiet forbi, for at få dem til at skrue ned.

Da betjente nåede frem til stedet, kunne de dog konstatere, at der allerede var blevet skruet ned. Af denne grund var der ikke mere at gøre for politiet, der derfor forlod stedet igen.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian smider tøjet på magasinforside

En kilde har desuden bekræftet over for Page Six, at Madonna og resten af holdet valgte at rykke deres optagelser indenfor, efter politiet havde aflagt deres besøg.