Den 50-årige Ricky Martin har besluttet, at det skal have konsekvenser for den nevø, der anklagede ham for både incest og vold.

Tidligere på sommeren stod Ricky Martin i en ubehagelig situation. Han blev nemlig udsat for alverdens anklager af hans nevø.

LÆS OGSÅ: Zac Efron taler ud om overraskende ansigtstransformation

Nevøen påstod ikke blot, at de havde haft et seksuelt forhold til hinanden gennem længere tid. Han anklagede samtidig den kendte sanger for at have angrebet ham både psykisk og fysisk.

Siden de første anklager så dagens lys, er de blevet benægtet af Ricky Martin og hans lejr. Efter et par uger, endte det med, at hans nevø trak sine påstande tilbage.

Tilsyneladende mener den 50-årige puertoricanske sanger dog ikke, at hans nevø skal have lov til at slippe så let.

Det har nu ført til, at han har valgt at sagsøge sin nevø, der hedder Dennis Yadielæ Sanchez. Han har sagsøgt ham for at have forfulgt og chikaneret ham, samt for at have forsøgt at ødelægge hans ry.

Det skriver flere medier, herunder amerikanske TMZ.

Og hvis det ender med, at Ricky Martin vinder retssagen, bliver det ikke en billig omgang for hans niveau. Han sagsøger ham nemlig for et enormt beløb.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian smider tøjet på magasinforside

Faktisk kræver han intet mindre end 20 millioner dollars, hvilket er svarende til omtrent 148 millioner kroner. Han mener, at det er en passende kompensation for de skader, nevøen har forvoldt ham.