Popstjernen har været nødt til at aflyse en række af sine koncerter, da han er blevet ramt af sygdom.

Harry Styles var nødt til at aflyse tre af sine udsolgte koncerter i Los Angeles. Det skete blot få timer, inden han skulle stå på scenen i The Kia Forum i Inglewood.

LÆS OGSÅ: Trist Johnny Depp-afsløring: Det er slut

Den ‘knuste’ 28-årige popstjerne har selv afsløret på Instagram, at han var tvunget til at aflyse sine koncerter, da han er blevet ramt af influenza.

De tre koncerter var oprindeligt planlagt til at skulle have været afviklet lørdag d. 5, søndag d. 6 og mandag d. 7. november i arenaen, hvor der er plads til 70.000 siddende gæster.

Det skriver Daily Mail, som også oplyser, at de tre koncerter ikke er blevet endegyldigt aflyst, men derimod er blevet rykket il januar.

Styles var også tvunget til at aflyse en koncert fredag aften i Los Angeles, da hans band var blevet ramt af sygdom.

Som en del af den nordamerikanske del af hans ‘Love On Tour’-turné skal Harry Styles spille intet mindre end 15 koncerter i The Kia Forum. Den første koncert blev afviklet den 31. oktober.

“Mod slutningen af ​​showet i onsdags begyndte jeg at føle mig syg, og jeg har ligget i seng med influenza lige siden,” skriver Styles på Instagram.

“Jeg har gjort alt, hvad jeg kan for at kunne synge i aften, men jeg går fra lægen nu, og jeg er knust over, at det bare ikke er muligt.”

“Indtil for ganske nylig har jeg ikke været nødt til at udsætte et show på grund af sygdom i de 12 år, jeg har været på turné. Jeg er så ked af at gøre det, og hvis der var en måde, jeg kunne optræde på, så ville jeg det.”

“Jeg er ked af, at denne nyhed kommer så tæt på showtiden, men det var mit oprigtige håb at kunne optræde for jer i aften. Jeg ved, at flere af jer har planlagt rejser til LA for at se showet, og det betyder alt i verden for mig.”

“Koncerterne 5., 6., 7. november bliver udskudt til den 26., 27., 29. januar 2023. Alt andet vil blive afviklet som planlagt.”

LÆS OGSÅ: Stella McCartney i bommert: Var lidt for kærlig, da hun hilste på kong Charles

“Jeg kan ikke vente med at se jer, og jeg er så ked af det. Al min kærlighed,” runder han af.