En kilde har afsløret, at den 59-årige skuespiller Johnny Depp ikke længere danner par med advokaten Joelle Rich.

Det var en stor overraskelse for mange, da det kom frem, at 59-årige Johnny Depp havde fundet sammen med Joelle Rich.

LÆS OGSÅ: Har kun datet i syv måneder: Rebel Wilson er blevet forlovet

Rich var nemlig advokat for Depp, da han lagde sag an mod The Sun i 2018. Det var derfor ikke sagen mod Amber Heard, hvilket mange har troet.

Nu er det dog kommet frem, at de ikke længere danner par. Page Six har forsøgt at få en kommentar fra Johnny Depp, men hans repræsentant har ikke reageret.

Overfor mediet People har en kilde dog bekræftet, at den kendte ‘Pirates of the Caribbean’-stjerne er blevet single, og derfor ikke længere danner par med den 37-årige advokat fra London.

Kilden har ikke fortalt nærmere om, hvad der er årsag til, at parret har valgt at gå hver til sit. Vedkommende har blot bekræftet, at de ikke længer danner par.

Det er dog værd at nævne, at Page Six har fået information om, at forholdet mellem de to faktisk ikke har været helt så seriøst, som det har set ud til.

En kilde har også tidligere udtalt til TMZ, at Depp og Rich datede, men at det ikke var ‘eksklusivt’. Dermed skal det forstås, at de ikke var i et decideret forhold med hinanden.

Parret formåede at holde deres forhold skjult i en lang periode, før det blev bekræftet til offentligheden, at der var romantik mellem dem.

LÆS OGSÅ: Britney Spears sender ‘speciel’ hilsen til far

Det er endda tilfældet, selvom hun dukkede op i forbindelse med retssagen mod Amber Heard. Hun har derfor gemt sig, hvor ingen havde regnet med at kigge: lige for næsen af alle.