For nylig gik det en smule for kærligt for sig, da Stella McCartney skulle hilse på kong Charles.

Da Stella McCartney for nylig skulle hilse på kong Charles, blev det en kende for kærligt – og det opdagede hun også selv kort tid efter.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lawrence afviste stor rolle af helt særlig årsag

Det skete i forbindelse med klimatopmødet i Egypten søndag aften, da den britiske konge holdt en reception i denne anledning lørdag.

Receptionen blev afholdt på den royale residens Buckingham Palace, hvor han tog imod et stort antal gæster, herunder den anerkendte designer Stella McCartney, der er datter af Paul McCartney.

Her fik den 51-årige designer, der står bag det verdenskendte brand under samme navn som hende selv, hilst en smule for kærligt på den britiske kong Charles. Det skriver B.T.

Da hun skulle hilse på kong Charles, blev det nemlig ikke blot med en omfavnelse, men også på med et kys på hver kind.

Og det er ikke noget, som McCartney kommer til at kunne løbe fra. Det hele blev nemlig optaget på video, som blandt andet nyhedsbureauet AP har fået fingrene i.

Kort tid efter gik det dog op for McCartney, at det ikke var den helt rette måde, hun havde valgt at hilse på den britiske konge på.

“Det var så dumt,” lød det nemlig efterfølgende fra McCartney, hvilket fik kong Charles til at smile, mens Storbritanniens premierminister Rishi Sunak brød ud i højlydt latter.

LÆS OGSÅ: James Corden igen i modvind: Bliver anklaget for tyveri

Lørdag deltog hun i en reception Buckingham Palace, hvor mere end 200 internationale forretningsledere og beslutningstagere deltog. Receptionen havde til formål at se frem mod søndagens klimatopmøde COP27 i Egypten.