Jennifer Lawrence var blevet tilbudt en stor rolle, som hun besluttede sig for at takke nej til – og det var der en helt særlig grund til.

Til trods for, at det sandsynligvis kunne have indbragt hende en ganske klækkelig sum penge, valgte skuespiller Jennifer Lawrence for nylig at takke nej til en stor rolle.

LÆS OGSÅ: Nu er det bekræftet: Hun er Kygos kæreste

Det har hun afsløret i et interview med New York Times, hvor hun fortalte, at hun har takket nej til at spille rollen som bedrageridømte Elizabeth Holmes i Apple Original-filmen ‘Bad Blood’.

Det gjorde hun dog ikke, fordi hun f.eks. mente, at manuskriptet var dårligt. Det handlede tilsyneladende heller ikke om, at hun ikke kunne få kalenderen til at passe.

Derimod sagde hun nej til rollen, fordi hun havde set, hvordan skuespiller Amanda Seyfried spillede rollen i serien ‘The Dropout’.

Efter at have set hendes præstationer, havde Jennifer Lawrence ikke længere lyst til at forsøge at gøre hende kunsten efter – og derfor valgte hun at takke nej til rollen.

“Jeg syntes, hun var fantastisk. Jeg tænkte: ‘Ja, det behøver vi ikke lave om.’ Hun gjorde det,” sagde Jennifer Lawrence til New York Times ifølge Deadline.

Filmen skal handle om Elizabeth Holmes, der som 19-årig ville revolutionere sundhedssektoren med en særlig teknologi, som hun havde opfundet. Den skulle gøre det muligt at udføre flere hundrede blodprøver med blot en lille dråbe blod.

LÆS OGSÅ: Netflix-stjerne ‘tvunget’ til at springe ud

Det viste sig dog, at det hele var pure opspind, hvilket resulterede i, at hun blev kendt skyldig i fire ud af 11 anklager om svindel. Hun risikerer at få op mod 20 års fængsel.