Det er noget, der har været rygter om i lang tid. Indtil nu har det dog ikke været bekræftet.

I lang tid har der svirret rygter om, at de to stjerner skulle have fundet frem. Indtil nu er der dog ingen af dem, der har valgt at kommentere på de mange rygter.

LÆS OGSÅ: Hailey og Justin Bieber jubler: Afslører familieforøgelse

For de mange fans, der har ventet på at få det bekræftet, er ventetiden nu ovre. Forholdet mellem den norske DJ Kygo og sangerinde Victoria Nadine er nemlig blevet bekræftet.

Det er ikke Kygo, men derimod Nadine, der har valgt at bekræfte deres forhold. Det har hun gjort i et radiointerview med den norske radiokanal NDJ.

Her bliver hun nemlig spurgt om, hvorvidt det er rigtigt, at hun og Kygo er blevet kærester. I stedet for at afvise at svare, valgte hun i stedet at bekræfte det.

“Ja, det kalder han sig vel,” lød det som svar fra den norske sangerinde.

Hun kom også ind på, hvordan de fandt sammen. Det hele startede nemlig – som mange andre forhold nu til dags – med en besked på Instagram.

Hun gjorde det dog også klart, at han ikke var anmassende, men at det hele foregik meget roligt. Måske det netop var det, der gjorde, at det faktisk udviklede sig til noget mere?

LÆS OGSÅ: Netflix-stjerne ‘tvunget’ til at springe ud

Victoria Nadine er kendt for sin deltagelse i det norske ‘Idol’, hvor hun blev nr. 4. Siden da har hun fået hul på sin solokarriere i Norge.