Netflix-skuespiller Kit Connor er sprunget ud, men meget tyder på, at det ikke helt var med hans gode vilje.

I et kort opslag på det sociale medie Twitter har den 18-årige Kit Connor afsløret, at han er biseksuel. Det skriver B.T.

LÆS OGSÅ: Nu er det bekræftet: Dette kostede Migos-rapper livet

Der er dog meget, der tyder på, at det faktisk slet ikke har været af egen fri vilje, at han har gjort det. Det antyder han selv i den lettere kryptiske udmelding til hans mere end en million følgere.

“Jeg er bi. Tillykke med at have tvunget en 18-årig til at udstille sig selv. Jeg tror, ​​nogle af jer gik glip af pointen med serien. Farvel,” lyder det fra Kit Connor i opslaget på det sociale medie.

Den serie, som han i sit opslag hentyder til, er den populære Netflix-serie ‘Heartstopper’.

Her er der nemlig tale om en serie, der portrætterer en kærlighedshistorie mellem to teenagedrenge. I denne serie har han fået rollen som Nick, hvilket har ført til, at flere seere har spekuleret i hans seksualitet.

Tilbage i maj valgte Kit Connor at kommentere på dette, da han mente, at folk på de sociale medier mente, at de ‘kender hans seksualitet bedre end han selv gør’.

Desuden er han blevet anklaget for ‘queerbaite’, da han angiveligt skulle have givet udtryk for at være en del af LGBTQ+-fællesskabet via sin rolle, uden at være det.

LÆS OGSÅ: James Corden igen i modvind: Bliver anklaget for tyveri

Beskyldningerne om dette opstod, efter han blev spottet hånd i hånd med skuespillerinde Maia Reficco, som han spiller sammen med i ‘A Cuban Girl’s Guide to Tea and Tomorrow’.