Den Grammy-vindende sangerinde er gået bort som følge af komplikationer ved Parkinsons sygdom.

Den kendte sangerinde Jody Miller er død. Hun døde af komplikationer ved Parkinsons sygdom, og blev 80 år gammel, skriver mediet Billboard.

LÆS OGSÅ: Brad Pitt reagerer på voldsomme beskyldninger

Sangerinde har haft en særdeles succesfuld karriere, hvor hun blandt andet formåede at sende intet mindre end 27 sange ind på den amerikanske countryhitliste.

Et af de største hits, der er blevet udgivet af Jody Miller, er ‘Queen of the House’, der tilbage i 1965 sikrede en 12. plads på Hot 100 i USA.

Ikke nok med det, så var det også ‘Queen of the House’, der endte med at sikre hende en Grammy. Den vandt hun for ‘Female Country Vocal Performance’.

Den flotte pris vandt hun kun to år efter at være debuteret i 1964 med ‘He Walks Like a Man’. Hun formåede dog at holde liv i en flot karriere, der gjorde, at hun gennem 1970’erne hittede årligt.

Hertil var hun også en af de første til at synge pop med countryaccent. Jody Miller bliver derfor ofte også hædret for at have banet vejen for andre stjerner som Linda Ronstadt og Olivia Newton-John.

LÆS OGSÅ: Britney Spears raser mod sin mor: Knep dig selv

På trods af en succesfuld karriere, valgte hun dog at trække sig tilbage i 1980’erne. Det gjorde hun, fordi hun havde et ønske om at bruge mere tid sammen med sin familie.