Popstjernen Britney Spears har tilsyneladende ikke meget tilovers for sin mor, og har bedt hende om at ‘kneppe sig selv’.

Den 40-årige popstjerne har flere gange bevist, at hun ikke er bleg for at tale lige ud af posen. Det har hun gjort flere gange på de sociale medier – og nu har hun gjort det igen.

LÆS OGSÅ: Efter 17 år: Konen forlader kendt sanger

Denne gang har hun bedst sin mor, Lynne Spears, om at ‘kneppe sig selv’, efter hun har sendt en undskyldning den verdenskendte sangerinde.

Sangerinden har i et opslag reflekteret over sine mange års behandling og ophold på ‘psykiatrisk afdeling’, hvor hun igen afviser familiens forsøg på forsoning.

“I 13 år var jeg nødt til at mødes med læger ugentligt, for at tale om min fortid, hvilket gjorde det værre,” skriver Britney Spears på Instagram.

“Med hensyn til hele min familie, herunder min bror, søster, fætre, tanter, onkler og for helvede hele publikum, var de enten høje eller fulde. Jeg var en helgen, der var bange for at flytte, eller vidste jeg, at min far ville placere mig et sted, hvis jeg ikke samarbejdede. Endda i Amerika – de fries land.”

Britney Spears hævder også, at ‘årene gik’, og hendes far, Jamie Spears, ville blive ved med at holde hende indespærret.

LÆS OGSÅ: Rapper måtte afbryde koncert: Skulle pludselig på toilettet

“Ikke en eneste person stod op for mig. Mor, tag din undskyldning og knep dig selv. Og til alle lægerne for at skabe problemer med min hjerne; jeg beder til, at I alle brænder i helvede. Kys min røv,” lyder det fra stjernen til slut.