Hitsangeren Miguel danner ikke længere par med Nazanin Mandi. Hun har nemlig søgt om at blive skilt.

Den amerikanske hitsanger, der står bag kendte sange som ‘Adorn’ og ‘Sure Thing’, danner ikke længere par med Nazanin Mandi.

LÆS OGSÅ: Efter brud fra Kim Kardashian: Nu sletter han beviserne

Parret har ifølge TMZ været sammen i mere end 17 år. De har nemlig dannet par siden gymnasiet. Nu tyder meget dog på, at det er slut mellem dem.

Mediet oplyser, at de har fået indsigt i dokumenter, der viser, at Nazanin Mandi har valgt at søge om skilsmisse fra den 36-årige sanger. Som årsag har hun angivet ‘uforenelige forskelligheder’.

Det kendte par, der altså har været sammen i mere end 17 år, blev gift for fire år siden. I september 2021 blev det meldt ud, at de skulle separeres.

Læs også: Overleverne TV2

Senere endte de dog med at trække i lang. Det gjorde de i februar 2022, hvor Miguel delte et opslag på det sociale medie Instagram. Her skrev han, at de havde fundet sammen igen, at kærligheden mellem dem var ‘helet’.

Om det ender med, at de også denne gang finder sammen senere, må tiden vise. Indtil videre har Miguel dog ikke meldt noget ud – hverken til medier eller på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Angelina Jolie anklager Brad Pitt: Tog kvælertag på vores barn

Parret nåede at være sammen i 17 år, men de har ingen børn sammen, lyder det fra TMZ.