For to måneder siden gik Kim Kardashian og Pete Davidson fra hinanden. Nu er han begyndt at slette beviserne på deres forhold.

Den 28-årige Pete Davidson har ikke længere lyst til at have beviser på sit forhold til Kim Kardashian. Det gør sig i hvert fald gældende for beviser, der sidder på hans krop.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian idømt enorm bøde

Indtil for nylig havde han en simpel tatovering med ordene ‘Min dame er advokat’. Denne tatovering har han dog ikke haft lyst til at beholde.

Ifølge SE og HØR ser det nemlig ud til, at den kendte komiker og skuespiller har valgt at få fjernet teksten med en laserpistol.

Der har været forlydender om, at han har valgt at få fjernet sin tatovering, efter der er dukket billeder op af den kendte skuespiller, der stammer fra optagelserne til den kommende tv-serien ‘Bupkis’.

På disse billeder kan man nemlig se, at der sidder et stykke plaster, som stikker op fra hans sweatshirt. Dette plaster sidder netop, hvor han havde fået sin tatovering dedikeret til Kim Kardashian.

Meget tyder derfor på, at Pete Davidson så småt har indstillet sig på, at forholdet mellem ham og den 41-årige realitystjerne er ovre.

LÆS OGSÅ: Kanye West giver ikke op: Vil vinde Kim Kardashian tilbage

Det har Kim Kardashian dog længe gjort klart, da hun for nylig deltog i ‘The Late Late Show’, hvor hun forklarede til James Corden, at hun har et ønske om at date en ‘normal mand’ næste gang.