Den kendte realitystjerne er blevet ramt på pengepungen. Hun er nemlig blevet idømt en enorm bøde, fordi hun har lavet skjult reklame.

Den 41-årige Kim Kardashian er blevet sigtet for at have lavet skjult reklame for kryptovaluta. Og det er nu endt med at koste hende en stor bøde.

LÆS OGSÅ: Rapper måtte afbryde koncert: Skulle pludselig på toilettet

Ifølge BBC er hun gået med til at betale bøden, der skulle lyde på hele 1,26 millioner dollars. Det er svarende til omtrent 9,6 millioner danske kroner.’

Både sigtelsen og bøden kommer fra den amerikanske værdipapir- og børskommission (SEC), som også er efter boksestjernen Floyd Mayweather, da han har reklameret for den samme kryptovaluta.

SEC har anklaget Kim Kardashian for at have fået 250.000 dollars, hvilket svarer til godt og vel 2 millioner danske kroner, som betaling for at reklamere for kryptovalutaen EthereumMax på Instagram.

Det er der som sådan ikke noget problem i. Det, der gør det til et problem er, at hun ikke lige fik gjort det klart overfor hendes mange følgere, at der faktisk var tale om reklame.

Ikke nok med, at hun er gået med til at betale en bøde, der lyder på næsten ti millioner kroner, så har hun faktisk også fået en anden straf.

Realitystjernen har nemlig fået et forbud mod at lave reklame for kryptovaluta i en periode på tre år.

LÆS OGSÅ: Efter populær Netflix-serie: Nu sælges seriemorders briller for enormt beløb

Heldigvis er der mange andre annoncører, der gerne vil arbejde sammen med hende, hvorfor hun næppe kommer til at mangle kunder i butikken.