Serien ‘Monster: Historien om Jeffrey Dahmer’ der handler om seriemorder Jeffrey Dahmer er blevet populær, og det er der nu folk, der forsøger at lukrere på.

I løbet af de seneste uger er Jeffrey Dahmer igen blevet en meget omtalt mand. Det skyldes, at serien ‘Monster: Historien om Jeffrey Dahmer’, der handler om den amerikanske seriemorder, er blevet uhyre populær.

LÆS OGSÅ: Absurd rygte florerer: Nu afviser Bruce Willis-lejren

Han blev i tilbage i 1992 idømt fængsel på livsstid, efter at have dræbt 16 drenge og unge mænd. Kun to år senere blev han banket ihjel af Christopher Scarver med et jernrør.

I kølvandet på, at der pludselig er blevet skabt en stor opmærksomhed omkring Jeffrey Dahmer, er der flere personer, der ønsker at lukrere på det. Det har de i sinde at gøre, ved at sælge en række af hans ejendele.

Ifølge det amerikanske medie TMZ, er der flere af hans ejendele , der nu er blevet sat til salg.

En af dem, der sælger ud, er Taylor James. Han ejer og driver Cult Collectibles i Vancouver, Canada, og er for nogle år siden kommet i besiddelse af en række af Dahmers ejendele.

Blandt andet er det lykkedes ham at komme i besiddelse af hans urne, mentalerklæring, bibel samt en række breve og private billeder. Hertil har han også fået fingrene i hans ikoniske briller.

Ifølge TMZ er det en tidligere husholderske for Jeffrey Dahmers far, der var den oprindelige indehaver af ejendelene, som hun valgte at sælge for at tjene penge på dem.

LÆS OGSÅ: Prins Harry og Meghan vil købe nyt hus i eksklusivt område

Hvis du har lyst til at få fingrene i hans briller, skal du dog være klar til at betale en fyrstelig sum. De er nemlig blevet sat til salg for intet mindre end 150.000 dollars, hvilket svarer til omtrent 1,1 millioner danske kroner.