Striden mellem Angelina Jolie og Brad Pitt er blevet taget til et helt nyt niveau, da førstnævnte har fremsat voldsomme anklager mod sin eksmand.

Den 47-årige Angelina Jolie har nemlig beskyldt din eksmand for flere tilfælde af vold og ydmygelser af deres børn. Konkret skulle det være sket under en flyvetur fra Californien til Frankrig i 2016.

LÆS OGSÅ: Selena Gomez slår fast: Det skal stoppe

Ifølge Ritzau fremgår det af retsdokumenter, at parret endte i et voldsomt skænderi, der fik Brad Pitt til at gribe fat om hendes hoved og ruske i hende.

Af disse dokumenter fremgår det også, at den kendte skuespillerinde påstår, at Brad Pitt slog børnene i ansigtet, ligesom han skulle have hældt øl og rødvin ud over dem.

Efter sigende skulle det hele være startet på flyets toilet, hvor Brad Pitt skulle have konfronteret Angelina Jolie, da han mente, at hun viste børnene ‘for meget ærbødighed’.

Det fik ham til at gribe fat om hendes hoved, som han ruskede i. Desuden skulle han også have rusket hende i skuldrene, inden han skubbede hende ind i væggen på badeværelset.

Et af børnene forsøgte at forsvare Angelina Jolie, hvilket fik Brad Pitt til at ‘kaste sig mod barnet’.

Dokumenterne er blevet indgivet af Angelina Jolies advokater, men der er dog ikke blevet fremlagt beviser for det. Sagen er allerede blevet efterforsket af amerikansk politi, der hverken har sigtet eller tiltalt Pitt.

“Børnene skyndte sig ind og forsøgte på modig vis at beskytte hinanden. Inden det var overstået, havde Pitt taget kvælertag på et af børnene og slået et andet i ansigtet,” lyder det i dokumenterne ifølge Ritzau, som fortsætter:

LÆS OGSÅ: Verdenskendt rockband kommer til Danmark

“Nogle af børnene tryglede Pitt om at stoppe. De var alle skræmte. Mange af dem græd.”