Selena Gomez har sendt en klar besked til sine fans om, at de skal stoppe med at sende hadske beskeder til Hailey Bieber.

Inden hitstjernen Justin Bieber fandt sammen med Hailey Bieber, datede han i en årrække Selena Gomez. De gik endegyldigt fra hinanden i 2018.

LÆS OGSÅ: Nu får Will Smith comeback

Få måneder efter, at parret gik fra hinanden, blev Justin Bieber forlovet med Hailey Bieber. Det har ført til spekulation om, at hun var skyld i bruddet mellem Bieber og Gomez.

I et nyligt afsnit af podcasten ‘Call Her Daddy’, gjorde hun det dog klart, at det ikke er tilfældet. Desuden forklarede hun også, at hun fortsat får hadske bekeder fra Selena Gomez-fans, fordi hun danner par med Justin Bieber.

Det har nu fået Selena Gomez til at tage affære, hvilket hun har gjort i en såkaldt TikTok Live. Her gjorde hun det ifølge CNN klart, at der er ingen, der fortjener at blive talt til på denne måde.

Hertil sagde hun, at hun finder det dobbeltmoralsk, at der er mange fans, der støtter op om hendes Rare Beauty-linje og fonden Rare Impact Fun, men alligevel ignorerer budskabet om at være god mod alle.

LÆS OGSÅ: Hailey Bieber afviser: Jeg gjorde det ikke

Derfor har hun nu bedt sine fans om at stoppe med at sende hadske beskeder og kommentarer i retning af Hailey Bieber. Samtidig har hun sagt, at de skal huske, at ‘det er ord, der virkelig betyder noget’.