Det er ikke meget, man har set eller hørt til Will Smith, siden han slog Chris Rock under Oscar-uddelingen i marts, men nu vender han tilbage.

Den 54-årige skuespiller har holdt lav profil, siden han slog komiker Chris Rock i ansigtet under Oscar-uddelingen i marts, men nu er han snart tilbage på det store lærred.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian idømt enorm bøde

Filmen ‘Emancipation’ får nemlig biografpremiere i USA i december, lyder det fra distributøren, Apple, i en meddelelse.

Der er tale om en historisk thriller, der handler om en mand, der flygter fra slaveri. Filmen, der har Will Smith i hovedrollen, blev optaget, inden den aften i marts, hvor gav Chris Rock i en lussing.

Efter episoden ved Oscar-uddelingen, har der været tvivl om filmen udgivelsesdato, men nu står det klart, at den får premiere i biograferne den 2. december. Desuden kan den ses på Apples streamingtjeneste, Apple TV+, fra den 9. december.

Til trods for, at den kendte skuespiller har fået forbud mod at deltage i Oscar-uddelingen, kan han fortsat blive nomineret og vinde en statuette.

Skulle det ske, at han ender med at vinde en Oscar-statuette for sin rolle i ‘Emancipation’, vil han dog ikke selv kunne tage imod den, da han er bandlyst fra selve uddelingen.

Den nye film er baseret på en sand historie om en mand, der blev kendt som Piskede Peter, som magasinet Harper’s Weekly offentliggjorde et billede af i 1863.

LÆS OGSÅ: Efter populær Netflix-serie: Nu sælges seriemorders briller for enormt beløb

Billedet af Piskede Peter endte med at blive meget berømt, da man kan se omfattende ar på hans ryg, der stammer fra piskeslag, som han modtog, da han var slave.