Det er første gang i seks år, at den 34-årige popstjerne udgiver ny musik. Det sker på fredag, hvor hun udgiver sin nye sang.

Det er lang tid siden, at Rihanna har udgivet ny musik. Faktisk er det intet mindre end seks år siden, at hun senest har udgivet en ny sang.

LÆS OGSÅ: George Clooney afslører: Frieri gik slet ikke som planlagt

Til trods for, at hun har været i hi, betyder det ikke, at hun er stoppet med at lave musik. Fredag udgiver hun nemlig sin nye sang.

Det er blevet bekræftet af Marvel Entertainment. Og grunden til, at det er dem, der bekræfter det er, at Rihanna har lavet sangen til deres nye film, ‘Black Panther: Wakanda Forever’.

Det er i forbindelse med en lille teaser for den nye film, at Marvel også har bekræftet, at Rihanna er på vej med en ny seng. Videoen bliver nemlig rundet af med et stort ‘R’ samt datoen den 28. oktober.

I lang tid har der været rygter om, at Rihanna skulle stå for at lave soundtracket til den nye ‘Black Panther’-film. Rihanna har ikke selv kommenteret på dette, men nu ser det ud til, at Marvel har bekræftet det.

Det er selvfølgelig ikke uden grund, at hun har holdt pause fra musikken. Hun har nemlig haft fokus på nogle helt andre ting.

LÆS OGSÅ: Kendt radiovært død under live-udsendelse

Hun har nemlig haft fokus på at skabe, udvikle og drive sit eget kosmetikbrand, Fenty Beauty, der har gjort hende til dollarmilliardær.