En ung kvinde risikerer at skulle en tur bag tremmer, efter at have brudt ind hos den kendte popstjerne Daniel Seavey.

I juli brød en 23-årige kvinde ind i popstjernen Daniel Seaveys hjem. Han er en del af den populære gruppe Why Don’t We, som den unge kvinde angiveligt var stor fan af.

LÆS OGSÅ: Sønnens prank gik galt: Adele afslører smertefuld skade

Nu kan det få store konsekvenser for hende, at hun valgt at bryde ind hos popstjernen. Hun er nemlig blevet tiltalt, og risikerer at skulle bag tremmer. Det viser retsdokumenter, som mediet TMZ har fået indsigt i.

Daniel Seavey var ikke selv hjemme på tidspunktet, men kunne angiveligt se hende gå rundt i sit hus via videoovervågning. Derfor blevet politiet tilkaldt til stedet. Den unge kvinde blev derefter hentet at politeit, som førte hende væk fra huset iført håndjern.

Efterfølgende har hun forklaret, at Daniel Seavey har en tatovering af en person, der kravler ind ad et vindue, og at denne tatovering gav hende idéen til at bryde ind.

Efter at være blevet anholdt, blev hun først indlagt på en psykiatrisk afdeling, hvorfra hun dog er blevet løsladt med et polititilhold.

LÆS OGSÅ: Kanye West langer igen ud efter Pete Davidson

Nu viser det sig dog, at sagen ikke er slut hende endnu, og at hun skal en tur i retten, hvor hun kan ende med at blive idømt en fængselsstraf.