Kanye West har igen langet ud efter Pete Davidson, som blev kærester med Kim Kardashian, efter hun blev skilt fra den kendte rapper.

Utallige gange har Kanye West sendt stikpiller i retning af Pete Davidson på de sociale medier. Og nu har han gjort det igen.

LÆS OGSÅ: Kanye West afslører afhængighed

På det sociale medie Instagram delte han torsdag et opslag, hvori han bad sine fans om at ‘spørge Pete (Davidson, red.) om, hvordan de tatoveringer af mine børn har det på traumeafdelingen’.

Efterfølgende har han dog slettet opslaget. Om det er ham selv, der har slettet det, eller nogen fra hans team har bedt ham om det, vides dog ikke.

Kanye West, der har fået børnene North, Saint, Chicago og Psalm med ekskonen Kim Kardashian, har verbalt angrebet den kendte komiker, siden han begyndte at date Kim Kardashian i oktober 2021.

Tidligere i år udgave Kanye West desuden en video til sangen ‘Eazy’, hvori man ser ham kidnappe og begrave en animeret version af Davidson. Desuden rappede han også om, at han ville give ham bank.

West, der i dag blot kalder sig selv for Ye, gik også til angreb på komikeren i en anden video til den samme sang. Denne gang havde skuespilleren en ‘Skete’-hættetrøje på.

LÆS OGSÅ: Vildt rygte: Brad Pitt dater Emily Ratajkowski

I forbindelse med deres forhold blev ‘King of Staten Island’-stjernen glad for West og Kardashians’ børn. Han gik endda så langt, at han fik en en ny halstatovering, der havde alle deres initialer.