Skulle det vise sig, at der er hold i rygterne, ser det ud til, at Hollywood har fået sig et sandt ‘power-couple’.

For få måneder siden kom det frem, at den kendte model og skuespiller Emily Ratajkowski skulle skilles fra sin mand, som hun har været gift med i fire år.

LÆS OGSÅ: 32-årig skuespiller døde pludselig: Nu åbner familien op om årsag

Hun har ikke selv meldt noget ud, men der har været rygter om, at skilsmissen skyldes, at hendes mand har været hende utro.

Og nu lyder det, at hun allerede er klar til at date igen. Mediet OK! Magazine skriver nemlig, at den 31-årige model allerede er i gang med date.

Hvad der dog er endnu mere bemærkelsesværdigt er, at det er selveste Brad Pitt, hun dater. Det er dog ikke noget, der er blevet bekræftet, og mediet skriver også, at det foregår ‘i al hemmelighed’.

“Brad havde set sig lun på Emily til Vanity Fairs Oscar-efterfest i 2020. De var ikke i et privat område eller noget, men de talte med venner omkring dem,” fortæller en kilde til mediet.

Kilden forklarer også, at hun var gift dengang, og det respekterede Brad Pitt. Det er hun dog ikke længere, og det har angiveligt fået Brad Pitt til at slå til.

LÆS OGSÅ: Kanye West afslører afhængighed

“Han inviterede hende ud, og hun sagde ja. Hun har altid syntes, at Brad er sød, og hun tænkte, at hun ikke havde noget at tabe,” afslører kilden.