Til trods for, at Ed Sheeran er et af de største navne i verden på den musikalske scene, er han ikke for fin til også at gøre sig som gademusikant.

Det fik han bevist fredag, hvor han pludselig stod foran rådhuset i Ipswich, der er en britisk by, der ligger omtrent 130 kilometer fra London.

LÆS OGSÅ: Kanye West indrømmer: Er lun på Kylie Jenners veninde

Her optrådte han med flere af sine kendte numre, og det fik naturligvis et hav af forbipasserende til at stimle sammen foran rådhuset.

Hans optræden var ikke blevet annonceret på forhånd. Det eneste, han havde gjort, var at dele en video på det sociale medie Instagram på selve dagen.

Det er dog ikke helt tilfældigt, at det netop var i Ipswich, at han besluttede sig for at optræde. Den britiske stjerne er nemlig sponsor for et lokalt fodboldhold i byen, og derfor ønskede han at sprede lidt glæde i lokalmiljøet.

“Jeg har spillet så mange shows her (i Ipswich, red.), og jeg nærer stor kærlighed til byen. Så jeg er glad for at være tilbage,” sagde han til den forsamling af personer, der stoppede for at lytte til hans musik.

Det lokale medie Ipswich Star skriver desuden, at hele koncerten blev klaret med hjælp fra en akustisk guitar, der var blevet købt i en lokal butik tidligere på dagen.

LÆS OGSÅ: Eddie Murphy skal betale formue i børnepenge

Efter at have færdiggjort sin lille koncert, valgte den 31-årige Ed Sheeran at skrive sin autograf på den akustiske guitar, som han derefter forærede til en 10-årig fan, der var mødt op foran rådhuset.