Drake har igen tabt et vildt væddemål. Denne gang havde han satstet intet mindre end 1,5 millioner kroner på, at Kamaru Usman ville vinde over Leon Edwards.

Leon Edwards’ sejr over Kamaru Usman ved UFC 278 endte med at koste rapperen Drake dyrt. Den canadiske stjerne havde nemlig valgt at satse intet mindre end 1,5 millioner kroner på, at han ville vinde.

LÆS OGSÅ: Derfor var Ben Afflecks bror ikke med til brylluppet

Usman blev sendt i gulvet, hvilket kun er sket én gang før i hans professionelle karriere. At han endte med at blive sendt i gulvet, var noget, der skabet chokbølger i hele kampsportsverdenen.

Og meget tyder på, at det også er noget, der er kommet bag på Drake, der altså var så sikker på, at Usman ville vinde, at han placerede en stor sum penge på det.

I og med, at det ikke gik, som han havde regnet med, har Drake været nødt til at vinke farvel til de omtrent 1,5 millioner kroner, han valgt at satse på, at Usman ville vinde kampen. Det skriver TMZ.

LÆS OGSÅ: ‘The Kardashians’-stjerne involveret i bilulykke

Det er langt fra første gang, at den canadiske rapper har tabt en stor sum penge på en UFC-kamp. Ifølge TMZ har han faktisk tabt op mod en million dollars på UFC-kampe i alt, hvilket er svarende til omtrent 7,5 millioner kroner.