Den kendte rapper er død. Coolie, hvis borgerlige navn var Artis Leon Ivey Jr., blev 59 år.

Coolio er kendt i hele verden. Natten til torsdag dansk tid blev det bekræftet, at han er afgået ved døden.

LÆS OGSÅ: James Earl Jones trækker sig: Slut med Darth Vader

Flere amerikanske medie rapporterer, at hans mangeårige manager Jaraz har bekræftet dødsfaldet. Blandt andet har han bekræftet det overfor både CNN og TMZ.

Den verdenskendte rapper med kunstnernavnet, havde det borgerlige navn Artis Leon Ivey Jr. Han blev 59 år.

Det vides endnu ikke, hvad der kostede den amerikanske rapper livet. Ifølge TMZ var han på besøg hos en ven i Los Angeles, da han gik på toilettet.

Efter en rum tid, var han endnu ikke vendt tilbage. Det medførte, at hans venner blev bekymrede. De fik derfor skabt adgang til badeværelset, hvor de fandt den 59-årige rapper livløs på gulvet.

Som angivet, er der ikke blevet offentliggjort en dødsårsag, men det formodes dog, at han blev ramt af et hjerteanfald, da han besøgte sin ven i Los Angeles. Det skriver flere amerikanske medier.

Efter at have fundet ham på gulvet på badeværelset, ringede de med al hast efter hjælp. Da en paramediciner dukkede op, stod det dog klart, at der ikke var noget at gøre, og den kendte rapper blev derfor erklæret død.

LÆS OGSÅ: Shakira skal for retten: Risikerer otte års fængsel

Han har lavet flere store hits gennem tiden, men han er især kendt for hittet ‘Gangsta’s Paradise’, der blev udgivet i 1995 og endte som soundtrack til filmen ‘Dangerous Minds’.