Den kendt rapper har formået at sikre sig en vanvittig løn for en optræde på kun 35 minutter.

Musikere tjener en stor del af sine penge ved at optræde. Og det er noget, som Cardi B tilsyneladende har formået at være rigtig dygtig til at tjene penge på.

LÆS OGSÅ: ‘Jackass’-stjerne blev lagt i respirator: Nu er der nyt

Hun har nemlig selv afsløret, at hun har formået at score en stor sum på en optræden, der faktisk ikke varede mere end 35 minutter.

Konkret fik hun en million dollars for en optræden, der kun skulle vare lidt over en halv time. Omregnet til danske kroner, er det lige i underkanten af syv millioner kroner.

Ifølge Daily Mail sikrede hun sig den store sum penge for en optræden foran omtrent 400 deltagere, der tog del i et privat arrangement, der var arrangeret af firmaet Chase Sapphire Reserve.

Og det er ikke blot et beløb, der er blevet vilkårligt slynget ud af Daily Mail. Derimod er det den kendte rapper, der selv har afsløret, at hun har tjent det enorme beløb på sin optræden.

LÆS OGSÅ: Sanger blev hevet af scenen efter bombetrussel

Det gjorde hun med et opslag, som hun delte på Twitter, men som hun sidenhen har valgt at fjerne, hvori hun fremviste dokumentation for, at hun havde fået den enorme betaling.