Boet efter Michael Jackson har beskyldt en mand, der var forlovet med en af hans søskende, for at stjæle en masse ting fra sangerens hjem.

Beskyldningerne lyder på, at en mand, der på daværende tidspunkt var forlovet med en af Michael Jacksons søskende, udnyttede kaosset efter sangerens død, til at stjæle en masse ting fra hans hjem.

LÆS OGSÅ: Travis Scott kritiseres for vildt bilkøb efter Astroworld-tragedie

Ifølge nye juridiske dokumenter, som TMZ har fået adgang til, hævder boet efter Michael Jackson, at Jeffre Phillips, som de siger var forlovet med en af ​​Michaels søskende, da han døde, tilsyneladende udnyttede sit ni dage lange ophold i Michael’s Carolwood House til at stjæle en lang række ting.

Boet efter Jacksons hævder, at Phillips begyndte at opholde sig i hjemmet lige efter, at Michael Jackson gik bort den 25. juni 2009, og at han i perioden herefter stjal en lang række ting.

Blandet andet skulle han have stjålet Michael Jacksons personlige iPhone, hans kørekort, receptpligtige pilleflasker med piller indeni samt noget tøj.

Derudover bliver der også hævdet, at Phillips stjal en række håndskrevne noter fra Michael Jackson, en mappe fyldt med personlige papirer og forretningspapirer samt videokameraer, computere og harddiske.

Ikke nok med det, så hæver de også, at Phillips endda stjal den pyjamas, Michael havde på i de sidste timer før sin død der angiveligt blev fjernet af redderne, der forsøgte at redde hans liv, og et genoplivningsrør, der ser ud til at være blevet brugt på Michael.

LÆS OGSÅ: Stalkede Harry Styles: Nu har det fået konsekvenser

Dokumenterne fra retssagen specificerer ikke, hvem af Michaels søskende Phillips var forlovet med.