Travis Scott er igen havnet i modvind. Denne gang drejer det sig om et vildt bilkøb, som han har foretaget, selvom han har et hav af retssager, efter tragedien ved Astroworld.

Den 31-årige rapper møder stor kritik for sit seneste køb, som er en Bugatti til hele 5,5 millioner dollars. Ifølge familien til en 9-årig, der døde ved Astroworld, ser det bare ikke særlig godt ud.

LÆS OGSÅ: Stalkede Harry Styles: Nu har det fået konsekvenser

Bob Hillard, der er advokat for familien til Ezra Blount, har til TMZ sagt, at Ezra stadig ville være i live i dag og nyde sin sommer, hvis Travis ville have brugt halvdelen af, hvad han betalte for Bugatti’en på simple sikkerhedsforanstaltninger ved den store musikfestival.

Ezra, der desværre blev trampet ned på Astroworld, sagsøgte Travis, før han døde af sine kvæstelser. For nylig sprang Travis dog ud af en ny Bugatti Veyron Chiron Super Sport, på trods af bjerget af retssager, han står over for.

Ganske vist siger Ezras advokat, at Travis har al ret til at leve livet, som han finder det passende, herunder at købe, hvad han vil, kritiserer han dog hans beslutninger som værende ‘overdrevne’.

Hertil siger han også, at alt hvad Travis gør, bør stilles spørgsmålstegn ved, på grund af det, der skete i Astroworld.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian smed sine sønner ud af studie

Ezras advokat har også sendt en række ord i retning af Travis’ lejr, da han kritiserer dem for at prøve at få Travis til at se godt ud med en bil til $5,5 millioner i hans indkørsel, mens Astroworld-sagerne kører.