Popstjernen Billie Eilish er havnet i modvind på grund af et kostume, som hun og hendes kæreste Jesse Rutherford var iført.

Parret valgte en udklædning, der efter sigende havde til formål at lave sjov med den store aldersforskel mellem dem. 20-årige Eilish havde klædt sig ud som en baby, mens 31-årige Rutherford var klædt ud som en gammel mand.

LÆS OGSÅ: Helt vildt: Så mange joints ryger Snoop Dogg om dagen

Eilish var iført en hætte og ble, der var kombineret med paryk og babytøj samt en bamse. Hertil havde hun også en nærmest dukkelignende makeup og et par lyserøde sutsko på.

Rutherford var iført en kasket med grå totter af hår. Desuden havde han også farvet sit overskæg og sine øjenbryn grå. Samtidig havde han fået lavet rynker i huden, for at få fuldende sit look.

Parret har ikke selv delt deres kostumer på sociale medier, men flere fans har delt deres mening efter billeder blev delt på Twitter af Pop Crave.

“Det Billie Eilish-kostume er ekstremt foruroligende, og jeg hader hver gang det havner på min tidslinje,” har en person skrevet.

“Hun er myndig og alt det der, men det her kostume føles ubehageligt,” skrev en anden, mens en tredje skrev: “Jeg ville ønske, jeg kunne vaske mine øjne med sæbe og skrubbe dette ud af mit sind.”

“Billie Eilish og Jessie Rutherfords matchende Halloween-kostumer er utroligt syge og ubehagelige – især med deres aldersforskel og magtubalance.”

“Det er ikke sjovt eller smart. Det er ikke sjovt. Det er foruroligende, og de voksne i hendes liv svigter hende igen,” lød det fra en fjerde.

Omvendt er der dog også andre, der har set det sjove i deres kostumer, og som derfor tager hende i forsvar.

“Jeg har altid elsket Billie Eilishs humor. Det viser hende, som hun er: hysterisk morsom. Alle I fjollede mennesker har brug for en sans for humor. Elsker det, Billie,” har en person skrevet.

“De laver sjov med folk, der har en unødvendig mening om deres forhold. Så på en måde beviser du deres pointe og gør deres vittighed endnu sjovere,” lød det fra en anden.

LÆS OGSÅ: Afslører: Sådan reagerede Miley Cyrus på sin fars nye forhold

“Hun er allerede 20 år. Hun er voksen. Hvordan er det her mærkeligt?” skrev en tredje.