Den amerikanske sanger Jessie James Decker er blevet beskyldt for børnemishandling, efter at have delt et billede på de sociale medier.

Hvad der egentlig blot skulle være et harmløst feriebillede af hendes børn, endte med at få hendes følgere til at gå amok.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: Miley Cyrus’ mor finder sammen med kendt skuespiller

På et nyligt billede, som Jessie James Deckers har delt på det sociale medie Instagram, kan man se hendes tre børn, der alle har tydelige og markerede mavemuskler.

Og det er ikke alle, der mener, at det er positivt, at de har tydelige mavemuskler. Faktisk er der flere, der går så langt, at de kalder det for børnemishandling, skriver Ekstra Bladet.

“Børnemishandling. Du træner ikke børn så hårdt. Du burde vide bedre. Utilgiveligt,” lyder de blandt andet i en kommentar.

Hertil er der også flere brugere, der har kommenteret, at de føler sig overbevist om, at der er gjort brug af Photoshop.

Deckers har dog valgt at tage til genmæle, hvilket hun har gjort med en video, hvor hun forsvarer sig selv og giver svar på den store kritik, hun er blevet mødt af.

“At blive beskyldt for at photoshoppe mavemuskler på vores børn (jeg kan ikke lade være med at grine) og for at have overtrænet dem har fået mig til at tænke på, hvor bizar vores verden er blevet, når det kommer til kroppen, og hvad der er normalt og ikke er,’ lyder det fra hende.

LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez afslører hemmelig besked fra Ben Affleck i forlovelsesring

Desuden fortæller hun, at det er genetik, og det skyldes, at hendes børn dyrker meget sport, herunder elitegymnastik.