Sangeren, der blev kendt efter sin deltagelse i hitprogrammet ‘American Idol’, er gået bort i en alder af 23 år.

I sidste sæson var Willie Spence med i ‘American Idol’. Det gjorde han rigtig godt, og formåede dermed at gå hele vejen til familien.

LÆS OGSÅ: ‘The Kardashians’-stjerne afslører: Har fået fjernet tumor

Nu har en stor tragedie dog ramt talentprogrammet, for den blot 23-årige sanger er nemlig gået bort.

Det britiske medie Daily Mail skriver, at han døde i en bilulykke på motorvejen. Her ramte han en traktor, der holdt parkeret i nødsporet med høj fart, hvilket desværrede kostede ham livet.

Kort tid inden den forfærdelige ulykke, havde han delt en video på de sociale medier, hvor han synger i bilen. Her kan man se, at han har lukkede øjne i en stor del af videoen.

Sangerende formåede at imponere alle tre dommer, da han dukkede op til auditionen ved ‘American Idol’ forud for den seneste sæson.

Faktisk gik det så godt for Willie Spence, at han af Lionel Richie blev kaldt for en ‘ubestridt stjerne’. Til trods for dette, vandt han dog ikke sæsonen, men måtte nøjes med en andenplads.

På Facebook har ‘American Idol’ desuden delt et opslag, hvor de hylder Willie Spence efter hans alt for tidlige død.

LÆS OGSÅ: Eddie Murphy skal betale formue i børnepenge

“Vi er knuste over bortgangen af ​​vores elskede American Idol-familiemedlem, Willie Spence. Han var et sandt talent, der lyste op i ethvert rum, han trådte ind i, og vil blive dybt savnet. Vi sender vores kondolencer til hans kære.”