Realitystjernen, der er kendt fra ‘The Kardashians’, har været under kniven, da hun har fået fjernet en tumor i sit ansøgt.

Khloé Kardashian har i en række stories på det sociale medie Instagram afsløret, at hun har fået fjernet en tumor i ansigtet, og at hun var tæt på at blive ramt af kræft.

LÆS OGSÅ: Orlando Bloom afslører ulykke: Var meget heldig at overleve

Det skriver det amerikanske medie TMZ.

På det sociale medie oplyser hun, at hun i syv måneder har haft en lille knude i sin kind, som hun ikke kunne få til at forsvinde, uanset hvad hun prøvede.

Til sidst besluttede hun sig for, at hun måtte en tur forbi en hudlæge. Her fik hun tjekket den knude, som hun havde i sin kind, der ifølge hende selv var på størrelse med en bums.

Hudlægen valget at få foretaget hele to vævsprøver, hvorefter den kendte realitystjerne blev rådet til at få knuden fjernet hurtigst muligt.

I første omgang var det vigtigt for lægerne, at det gik stærkt. Vævsprøverne havde nemlig vist, at hun var blevet ramt af en af de mest alvorlige former for hudkræft.

Da hun havde fået den lille knude, der altså viste sig at være en tumor, fjernet, viste det sig dog, at hun heldigvis ikke havde kræft. Dog var tale om et forstadie til kræft.

Hun fortæller også, at det faktisk ikke er første gang, at hun har været under kniven, fordi hun har været bekymret for, at hun var ramt af hudkræft.

Da hun var blot 19 år gammel, var hun nemlig også under kniven, men her var der tale om en operation på ryggen.

Til slut skriver hun desuden, at hun gerne vil opfordre alle til at blive tjekket så ofte, som muligt.

LÆS OGSÅ: The Rock afviser: Det kommer ikke til at ske

“Jeg deler kun det her med jer, fordi jeg vil minde jer alle om at blive tjekket – og at blive tjekket ofte. Vær sød at tage det alvorligt og undersøg din egen krop på daglig basis også,” lyder det fra hende.