Den 45-årige skuespiller har været involveret i en ulykke, som han var heldig at slippe fra med livet i behold.

Skuespilleren har valgt at åbne op om en ulykke, hvor han i en ung alder faldt ud af et vinduet fra tredje etage. Det voldsomme fald resulterede i en brækket ryg.

LÆS OGSÅ: Keanu Reeves trækker sig fra DiCaprio-serie

Faldet kostede ham en brækket ryg, men han slap dog med livet i behold. Efterfølgende fik han dog at vide, at der kun var meget lille sandsynlighed for, at han ville komme til at gå igen.

Sådan lyder det fra den kendte skuespiller i et nyt interview med Unicef, der i disse dage kører en kampagne, der har til formål at sætte fokus på mentalt helbred.

Det er mange år siden, at ulykken skete, for Orlando Bloom var nemlig blot 19 år gammel, da det skete.

“Jeg var meget heldig at overleve, fordi min rygrad kun lige med nød og næppe stadig var intakt,” lyder det fra Bloom i interviewet med Unicef.

Han fortæller dog også, at det ikke blot handlede om at overkomme ulykke fysisk. Månederne efter den voldsomme ulykke var nemlig en mørk tid, hvor han kæmpede mentalt.

I interviewet fortæller han, at ulykken var medvirkende til, at han stoppede op og reevaluerede sit liv. Det betød også, at han formåede at komme ud af den ‘mørke tid’, han var inde i.

LÆS OGSÅ: The Rock afviser: Det kommer ikke til at ske

Hertil sender han også en opfordring til andre om, at man sørger for at tale om tingene, hvis man har det svært og kæmper med mentale problemer.