Keanu Reeves skulle have været en del af en ny serie, der produceres af Leonardo DiCaprio, men det kommer ikke til at ske alligevel.

Er du en af mange, der havde set frem til at se den 58-årige Keanu Reeves kaste sig ud i en karriere som tv-skuespiller, så ender du med at blive skuffet.

LÆS OGSÅ: The Rock afviser: Det kommer ikke til at ske

Han skulle nemlig have været en del af serien ‘The Devil in the White City’, der produceres af Leonardo DiCaprio og Martin Scorsese, men ifølge People Magazine kommer det ikke til at ske alligevel.

Det er ellers kun få måneder siden, at det blev meldt ud, at det var den kendte ‘Matrix’- og ‘John Wick’-skuespiller, der skulle indtage rollen i den nye serie, som bliver udgivet på streamingplatformen Hulu.

Sådan kommer det dog ikke til at være, for han skal nemlig ikke være med alligevel. Hvad der ligger til grund for dette, vides ikke, for hverken han eller Hulu har kommenteret på, hvad årsagen er.

Rigtig mange havde set frem til at se ham i serien. Det ville nemlig være første gang i et stykke tid, at han tog del i en tv-serie, fremfor en film, der er tiltænkt at skulle opleves på det store lærred.

LÆS OGSÅ: Ed Sheeran overrasker fans: Pludselig var han der

Ifølge People Magazine skulle han have spillet rollen som den visionære arkitekt Daniel H. Burnham, der ikke blot revolutionerede bylandskabet i Chicago, men også var manden, der udviklede tidlige versioner af de store skyskrabere.