Aaron Carter blev lørdag fundet død i sit hjem. Nu er det blevet afsløret, hvem der fandt ham.

Lørdag aften dansk tid blev Aaron Carter fundet død i sit hjem. Den tidligere barnestjerne blev kun 34 år gammel.

LÆS OGSÅ: Trist Johnny Depp-afsløring: Det er slut

Det amerikanske medie TMZ var først med historien om, at den amerikanske popstjerne var afgået ved døden.

Til en start blev der ikke frigivet information om, hvem der havde fundet ham. Nu har Los Angeles County Sheriff’s Department dog meldt ud, at det var en husholderske, der fandt ham.

Den 34-årige sanger, der i de seneste år har kæmpet med stofmisbrug, blev fundet død i sit badekar, hvor han angiveligt var druknet.

Han blev fundet ved 11-tiden lokal tid af sin husholderske, der med det samme tilkaldte hjælp. Det stod dog hurtigt klart, at der ikke var noget at gøre.

TMZ meldte desuden ud, at der var blev sendt drabsefterforskere ud til Carters hjem i Lancaster i Californien. Det er dog ren rutine, og det er derfor ikke ensbetydende med, at der ligger noget kriminelt bag hans død.

I timerne efter hans død, delte hans forlovede, Melanie Martin, en kort besked med TMZ.

“Min forlovede Aaron Carter er død. Jeg elsker Aaron af hele mit hjerte, og det bliver en lang rejse at opdrage en søn uden en far,” lød det fra hende.

LÆS OGSÅ: Stella McCartney i bommert: Var lidt for kærlig, da hun hilste på kong Charles

“Respekter venligst min families privatliv, mens vi kommer arbejder på at komme os over tabet af en, vi elsker højt. Vi er stadig i gang med at acceptere denne forfærdelige virkelighed. Jeres tanker og bønner er meget værdsat.”